torsdag den 15. november 2012

Hvis der er noget, jeg ikke forstår, så er det, hvordan man bare kan forlade nogen, forsvinde ud af deres liv, stoppe med at snakke til/med dem, og gøre det uden en forklaring.

Hvordan man bare kan sætte sig ned en dag og tænke "Nå, hun var ikke det værd, men det fortæller jeg hende ikke. Jeg lader være med at sige noget som helst, lader hende tro det værste, og lader hende bare hænge der og vente."
Hvorfor? Hvad har man gjort galt?

Jeg mener, alle mennesker fortjener en forklaring. En forklaring på, hvorfor man ikke vil have dem mere, hvorfor de ikke var det værd, hvorfor man påstod, at man elskede dem, når det er tydeligt, at det bare var en løgn. 
En løgn, man faktisk troede på, om ikke andet så for et stykke tid, for den kom fra en, man faktisk stolede på, og det siger en del.

Og sidder man tilbage, alene, med følelsen af, at man alligevel ikke betød en skid. At det hele bare var ord, der bare blev lukket ud, at man ikke var noget særligt, selvom man rent faktisk følte sig sådan. Just another girl. 

You have the right to leave someone, but at least tell them why. Because what's even more painful than being abandoned, is knowing you're not worth an explanation.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar